صفحه اصلی / آشپزی / طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

کتلت سویا یکی از انواع غذاهای ایرانی می باشد که به دلیل خوشمزه بودن طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است و به راحتی و در مدت زمان کوتاهی می توانید این غذای خوشمزه را تهیه کنید، در ادامه مطلب قصد داریم طرز تهیه کتلت سویا را به شما عزیزان آموزش دهیم.

در مطالب قبلی به شما عزیزان طرز تهیه کتلت گوشت، کتلت سیب زمینی و کتلت رژیمی را آموزش دادیم در این مقاله شما را با روش تهیه کتلت سویا آشنا خواهیم کرد.

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

مواد لازم جهت تهیه کتلت سویا

  • سویای ریز : ۳۰۰ گرم
  • سیب زمینی ریز رنده شده : ۳ عدد
  • هویج فرنگی ریز رنده شده : ۲ عدد
  • پیاز ریز رنده شده : ۱ عدد کوچک
  • پودر کاری : ۱ قاشق غذا خوری
  • آرد نخود چی : ۱۵۰ گرم
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه : به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی : به میزان لازم

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

طرز تهیه کتلت سویا با طعم عالی

در روش تهیه کتلت سویا ابتدا سیب زمینی، هویج، سویا و پیاز را  با مقداری نمک و فلفل، زرد چوبه، آرد نخود چی و ادویه کاری با هم مخلوط کنید سپس با دست خوب ورز دهید تا مواد یک دست شود.

در این مرحله از روش تهیه کتلت سویا حالا از مواد ورز داده شده به اندازه یک نارنگی بردارید و به شکل کتلت فرم در آورید.

در مرحله آخر از طرز تهیه کتلت سویا حالا روغن را داخل تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس کتلت ها را داخل روغن سرخ کنید و با سس کچاپ میل کنید، نوش جان.

طرز تهیه کتلت سویا با طعم و مزه ایده آل

نکات تکمیلی

  • کتلت سویا را می توانید در ماه رمضان به عنوان سحری و افطاری میل کنید.
  • مقدار مواد اولیه گفته شده برای ۶ نفر مناسب می باشد.
  • کتلت سویا جزو غذاهای رژیمی می باشد.
  • زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن تقریبا ۱۵ دقیقه می باشد.
  • زمان پخت و انتظار آن حدود ۱۵ دقیقه می باشد.

امیدواریم از دستور پخت کتلت سویا نهایت لذت را برده باشید و این غذای ایرانی و خوشمزه را در منزل تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش جان کنید، اگر تمایل دارید در زمینه غذای ایرانی اطلاعات مفیدی کسب کنید می توانید برروی لینک کلیک نمایید.

منبع : آرگا


Source link

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *